fbpx

Ajattele työelämä uusiksi!

 
Teal-ajattelu tarjoaa kokonaan uuden näkökulman siihen, miten olemme tottuneet organisoimaan työntekoa.
Liity mukaan aivoja nyrjäyttävälle uudistumismatkalle ja koe Teal-muutos omassa organisaatiossasi!

Mitä on Teal?

Työelämä etenee vauhdilla kohti itseohjautuvuutta ja merkityksellisyyttä. Tarvitsemme uusia ajattelutapoja ja johtamisen malleja pysyäksemme vauhdissa mukana.

“Teal”-väri on symboli uudenlaiselle yhteistyölle ja organisoitumiselle.  Teal-organisaatiot leviävät maailmalla  vauhdilla ja niitä yhdistää kolme tärkeää piirrettä: organisaatiot toimivat yhdessäohjautuvasti merkitykselllisen tavoitteen eteen ihmisten kokonaisvaltaisen potentiaalin huomioiden. Tätä kaikkea tarvitaan tämän päivän työelämään.

MERKITYKSELLINEN TAVOITE

 

YHDESSÄOHJAUTUVUUS

 

INHIMILLISYYS

 

Teal-tasolta toimiva organisaatio kykenee yhdistämään vastuullisuuden, tuottavuuden ja ihmisten hyvinvoinnin. Kyse ei ole suinkaan “vain pehmeistä arvoista”. Teal-organisaatiot ovat yleensä selvästi tuottavampia ja uudistumiskykyisempiä kuin perinteiseen johtamiseen perustuvat organisaatiot.

Mikä on Teal Bootcamp?

Teal Bootcamp on työpajasarja, jossa uudet ajatukset sovelletaan suoraan käytäntöön. Bootcamp-tapaamisissa rakennetaan omaan arkeen sopivia kokeiluja, joiden avulla muutosten toimivuutta arvioidaan käytännössä. Kokeilujen tuloksia reflektoidaan yhdessä muiden osallistujien kanssa.

Käytössäsi ovat taitavat fasilitaattorit ja samassa tilanteessa olevia kollegoja mielenkiintoisista organisaatioista. Osallistumalla et saa vain erinomaisen vaikuttavia työpajoja vaan kokonaisen yhteisön organisaatiosi muutoksen tueksi. 

Fasilitaattorit

Anu Rautanen

Anu Rautanen

Valmentaja

Homo discens eli oppiva ihminen on aina ollut työni keskiössä. Juureni ovat kasvatustieteessä ja syvä intohimoni on rakentaa ketteriä verkostoja, joissa ihmiset voivat luoda yhdessä uutta toisiltaan oppien. Työkseni fasilitoin organisaatioiden muutosprosesseja.
Jussi Markula

Jussi Markula

Valmentaja

Olen kokenut koko työurani suurta paloa organisaatioiden ja johtamisen kehittämiseen. Yrittäjänä olen tehnyt tätä itse käytännössä, tavoitellen niin yritysten kuin ihmisten kasvua ja kukoistusta. Minulle erityisen  tärkeitä asioita ovat vastuullisuus sekä yrityksen vaikuttavuuden kasvu.

Toteutus

Bootcamp toteutetaan kahden tunnin mittaisina toiminnallisina työpajoina joko verkossa tai livenä. Kokoontuminen on kahden viikon välein, yhteensä 8 kertaa. Osallistujien määrä on rajoitettu enintään 15 henkilöön.

Helsingin Bootcampit pidetään Work&Meet:n tiloissa, loistavien liikenneyhteyksien päässä Kampin Sähkötalossa, Kampinkuja 2, Helsinki.

Hinta

Teal Bootcampin hinta on 1900€ + alv. Hinta  sisältää aamupalan ja lounaan jokaisena Bootcamp-päivänä.

Aiempien Bootcamp- osallistujien tyytyväisyys antaa meille rohkeuden luvata rahasi takaisin, jos osallistuminen ei tuota sinulle arvoa.

100% MONEY BACK GUARANTEE, NO QUESTIONS ASKED!

Kiinnostaako osallistuminen, mutta maksusuunnitelma tarvitsisi lisää joustavuutta? Ole rohkeasti yhteydessä meihin tiedustellaksesi vaihtoehtoja.

Sisältö

Jokainen  Bootcamp on aina oma ainutlaatuinen kokemuksensa. Valtaosan sisällöstä luovat osallistujat. Käsiteltäviä aiheita Teal-ajattelun lisäksi ovat olleet mm. johtaminen, organisaation rakenteet, itseohjautuvuus, merkityksellinen työelämä, yhdessä kehittäminen, kollektiivinen älykkyys, sisäinen motivaatio, systeemiajattelu, jne.

Bootcamp Organisaatioille

Teal bootcamp Teams on erilaisille tiimeille suunnattu työpajasarja, jonka avulla halutut uudet ajatukset konkretisoidaan ja viedään kokeilujen kautta suoraan käytäntöön. Työpajat ovat innostavia, lisäävät tiimin itseohjautuvuutta ja käynnistävät toivotun muutoksen samantien. Tutustu Organisaatioille räätälöityyn
Teal Bootcamp Teamsiin.

Tulevat Teal Bootcampit

 

Ensimmäinen Teal Bootcamp pidettiin jo vuonna 2016 ja konsepti sen kuin paranee, yhdestoista toteutus jo menossa! Seuraavaksi alkavien Bootcampien aikataulut alla.

Teal Bootcamp #12 online
(Torstaisin kello 9-11)

7.1. 9-11:30
21.1. 9-11
4.2. 9-11
18.2. 9-11
4.3.  9-11
18.3. 9-11
1.4. 9-11
15.4. 9-11

Teal Bootcamp #13 online 
(Keskiviikkoisin kello 9-11)

20.1. 9-11:30
3.2. 9-11
17.2. 9-11
3.3. 9-11
17.3.  9-11
31.3. 9-11
14.4. 9-11
28.4. 9-11

Mitä edelliset Bootcamp-osallistujat kertovat?

 

“Olemme Sysartissa tehneet itseohjautuvuuden eteen töitä jo vuosia. Promindan Bootcamp tarjosi loistavan tilaisuuden sparrata ja myös kyseenalaistaa omia käytäntöjämme. Löysimme paljon vastauksia jo olemassa oleviin kysymyksiin sekä onneksi myös joukon uusia. Iso suositus!”

SYSART

Petri Mäenpää, toimitusjohtaja

“Promindan Jussin ja Anun tuki matkalla kohti tealimpää arkea on ollut meille elintärkeää. Teal Bootcamp on tarjonnut myös innostavan henkilökohtaisen matkan kohti tealin ydintä. Siitä opituilla kokemuksilla on mahdollista tukea myös yrityksen matkaa tealin kiemuroissa.”

MAGICAD GROUP

Tino Välimäki, henkilöstöjohtaja

“Erityisesti omien ajatuksien sparrailu monipuolisen osallistujajoukon kesken oli antoisaa. Varsinainen pihvi oli kuitekin yhdessä mietityt säännölliset käytännön kokeilut omassa työssä. Mukaan tarttui paljon hyviä ajatuksia ja käytännön toimintamalleja realisoida teal-ajattelua toiminnaksi.”
YLE

Olli Vistbacka, Development Manager

“Teal on kiehtova ja innostava tapa ajatella johtajuutta. Mitä enemmän siihen vihkiytyy, sitä luonnollisimmalta muodolta organisaatiolle se tuntuu. Promindan Jussi ja Anu sparrasivat osaavasti ja ajatuksia herättävästi.”
SMARTUM

Maarit Hannula, toimitusjohtaja

Lisää aiheesta

Teal Organizations

Teal Organizations

Teal organizations are challenging everything we know about organizations. It pushes the boundary of the known organizational and management models. Organizations, as humans, go through different stages of development, resembling the changes in the society and in our...

Oletko valmis sukeltamaan kohti organisaatiossasi piilevää potentiaalia? Uskomme, että työelämä voi olla radikaalisti parempaa kaikille osapuolille ja että Teal-ajattelu antaa tähän avaimet. Jos uskot samoin, ilmoittaudu mukaan!

Ota suoraan yhteyttä:
Anu: 040 754 4800
Jussi: 040 505 9053

15 + 13 =