reinventing organizations

Työelämä etenee vauhdilla kohti itseohjautuvuutta ja merkityksellisyyttä.

 Tämä edellyttää uudenlaisia sielukkaita organisoitumisen malleja. 
Uskomme, että Teal antaa toimivan jäsennyksen tälle evoluutiolle ja tarvitsemallesi muutokselle.
Liity Prominda Bootcampin aivoja nyrjäyttävälle uudistumismatkalle ja vie sen avulla Teal käytäntöön!


				

Mitä on teal?

 ”Teal”-väri on symboli uudenlaiselle yhteistyölle ja organisoitumiselle.  Teal-yritykset leviävät maailmalla  vauhdilla ja niitä yhdistää kolme tärkeää piirrettä: organisaatiot toimivat yhdessäohjautuvasti merkitykselllisen tavoitteen eteen ihmisten kokonaisvaltaisen potentiaalin huomioiden. Tätä kaikkea tarvitaan tämän päivän työelämään. 

merkityksellinen tavoite

 

yhdessäohjautuvuus

 

inhimillisyys

 

Teal-tasolta toimiva organisaatio kykenee yhdistämään vastuullisuuden, tuottavuuden ja ihmisten hyvinvoinnin. Kyse ei ole suinkaan ”vain pehmeistä arvoista”. Teal-yritykset ovat yleensä liiketaloudellisesti selvästi tuottavampia ja uudistumiskykyisempiä kuin perinteiseen johtamiseen perustuvat organisaatiot.

Mikä on prominda bootcamp?

Prominda Bootcamp on työpajasarja, jossa uudet ajatukset sovelletaan suoraan käytäntöön. Bootcamp-tapaamisissa rakennetaan omaan arkeen sopivia kokeiluja, joiden avulla muutosten toimivuutta arvioidaan käytännössä. Kokeilujen tuloksia reflektoidaan yhdessä muiden osallistujien kanssa.

Käytössäsi ovat taitavat fasilitaattorit ja samassa tilanteessa olevia kollegoja mielenkiintoisista organisaatioista. Eri kerroilla bootcampissa on mukana myös kokeneita mentoreita, jotka kaikki ovat toteuttaneet Teal-ajattelua käytännössä omissa organisaatioissaan. Osallistumalla et saa vain erinomaisen vaikuttavia työpajoja vaan kokonaisen yhteisön organisaatiosi muutoksen tueksi.

Seuraava Bootcamp alkaa tammikuussa 2019.

FASILITAATTORIT

Anu Rautanen

Anu Rautanen

Valmentaja

Homo discens eli oppiva ihminen on aina ollut työni keskiössä. Juureni ovat kasvatustieteessä ja syvä intohimoni on rakentaa ketteriä verkostoja, joissa ihmiset voivat luoda yhdessä uutta toisiltaan oppien. Työkseni fasilitoin organisaatioiden muutosprosesseja.
Jussi Markula

Jussi Markula

Valmentaja

Intohimoisena organisaatioiden kehittäjänä ja sarjayrittäjänä Jussi haluaa auttaa ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Hänelle tärkeitä asioita ovat vastuullisuus, yhdessä tekeminen ja yrityksen vaikuttavuuden kasvu.

TOTEUTUS

 
Bootcamp toteutetaan kolmen tunnin mittaisina toiminnallisina työpajoina (sis. aamukahvin ja verkostoitumislounaan). Kokoontuminen on kahden viikon välein, yhteensä 8 kertaa. Osallistujien määrä on rajoitettu enintään 12 henkilöön.

Tapaamme Work&Meet:n tiloissa, loistavien liikenneyhteyksien päässä Kampin Sähkötalossa, Kampinkuja 2, Helsinki.

HINTA

 

Teal Bootcampin hinta on 2900 + alv. Hinta  sisältää aamupalan ja lounaan jokaisena bootcamp-päivänä.

Aiempien Bootcamp- osallistujien tyytyväisyys antaa meille rohkeuden luvata rahasi takaisin, jos osallistuminen ei tuota sinulle arvoa.

100% MONEY BACK GUARANTEE, NO QUESTIONS ASKED!

sisältö

 
Jokainen  Bootcamp on aina oma ainutlaatuinen kokemuksensa. Valtaosan sisällöstä luovat osallistujat. Käsiteltäviä aiheita Teal-ajattelun lisäksi ovat olleet mm. johtaminen, organisaation rakenteet, itseohjautuvuus, merkityksellinen työelämä, yhdessä kehittäminen, kollektiivinen älykkyys, sisäinen motivaatio, systeemiajattelu, jne.

Tulevat bootcampit

 
Ensimmäinen Promindan Bootcamp pidettiin jo vuonna 2016 ja konsepti sen kuin paranee, viides toteutus on menossa! Seuraavaksi alkavien Bootcampien aikataulut ja paikat alla.
 

 

TAMMIKUU 2019

1) To 17.1. 9-12
2) To 31.1. 9-12
3) To 14.2. 9-12
4) To 28.2. 9-12
5) To 14.3. 9-12
6) To 28.3. 9-12
7) To 11.4. 9-12
8) To 25.4. 9-12

Kampin Sähkötalossa, Kampinkuja 2, Helsinki

MITÄ EDELLISET bootcamp-OSALLISTUJAT kertovat?

 

”Olemme Sysartissa tehneet itseohjautuvuuden eteen töitä jo vuosia. Promindan Bootcamp tarjosi loistavan tilaisuuden sparrata ja myös kyseenalaistaa omia käytäntöjämme. Löysimme paljon vastauksia jo olemassa oleviin kysymyksiin sekä onneksi myös joukon uusia. Iso suositus!” SYSART

Petri Mäenpää, toimitusjohtaja

”Bootcamp oli mahtava tapa tutustua, syventää ja jakaa ajatuksia Tealin läpimurroista, mitä Teal organisaatio tarkoittaa ja millaisia konkreettisia kokeilua voidaan tehdä matkallamme kohti Teal maailmaa. Työpajat fasilitoitiin erinomaisen osallistavasti ja herätti sekä hyviä keskusteluja ja ajatuksia.” ACCOUNTOR FINAGO

Fredrik Widenäs, Service Director

“Erityisesti omien ajatuksien sparrailu monipuolisen osallistujajoukon kesken oli antoisaa. Varsinainen pihvi oli kuitekin yhdessä mietityt säännölliset käytännön kokeilut omassa työssä. Mukaan tarttui paljon hyviä ajatuksia ja käytännön toimintamalleja realisoida teal-ajattelua toiminnaksi.” YLE

Olli Vistbacka, Development Manager

”Teal on kiehtova ja innostava tapa ajatella johtajuutta. Mitä enemmän siihen vihkiytyy, sitä luonnollisimmalta muodolta organisaatiolle se tuntuu. Promindan Jussi ja Anu sparrasivat osaavasti ja ajatuksia herättävästi.” SMARTUM

Maarit Hannula, toimitusjohtaja

Lisää aiheesta

Reinventing Organizations – Book Review Podcast

Oletko jo lukenut Frederic Lalouxin kirjan "Re-inventing organizations? Kannattaako sitä lukea?  Kirjan on sanottu olevan joko tärkein ikinä kirjoitettu bisneskirja tai sitten ihan silkkaa höpö-höpöä. Kuuntele Anun ja Jussin podcastin muotoon tekemä kirja-arvostelu...

Promindan Teal-webinaari

Anu Rautanen ja Topi Jokinen esittävät konkreettisen tarinan avulla mitä on Teal ja sen läpimurrot perustuen Frederic Laloux:n Reinventing Organizations -teokseen. Teal kurkottaa kohti sellaista organsoitumista, missä ihmiset toimivat verkostomaisesti yhteisen...

Oletko valmis sukeltamaan kohti organisaatiossasi piilevää potentiaalia? Uskomme, että työelämä voi olla radikaalisti parempaa kaikille osapuolille ja että Teal-ajattelu antaa tähän avaimet. Jos uskot samoin, ilmoittaudu mukaan!

Ota suoraan yhteyttä:
Anu: 040 754 4800
Jussi: 040 505 9053

3 + 12 =