fbpx

Työelämää uudistava Teal Bootcamp työpajasarja

Perinteinen johtaminen on tullut tiensä päähän. Se ei kykene vastaamaan yhteistyön ja innovoinnin tarpeisiin nykypäivän kompleksisessa ja nopeasti liikkuvassa maailmassa. Tarvitsemme täysin uudenlaista ajattelua, kulttuuria, rakenteita, ja toimintaa – eli uusia tapoja järjestäytyä työn ympärille.

Tule mukaan aivoja nyrjäyttävälle uudistumismatkalle ja koe Teal-muutos omassa organisaatiossasi!

Ajattele työelämä uusiksi!

Tulisiko meidän keskittyä ihmisiin vai tuottavuuteen? Ei kumpaankaan. Haluat molemmat. Tuottava liiketoiminta ja hyvinvoivat ihmiset ovat tarpeellisia keinoja kohdistaa energia johonkin, joka on meille kaikille merkityksellistä.

Työelämä etenee vauhdilla kohti itseohjautuvuutta ja merkityksellisyyttä. Tulevaisuuden organisaatio on sitoutuneiden ja inspiroituneiden ihmisten verkostomainen ekosysteemi, joka uusiutuu jatkuvasti. Se kykenee orgaanisesti aistimaan ja ymmärtämään omaa ja ympäristönsä jatkuvaa kompleksista evoluutiota ja kykenee vastaamaan siihen luontevasti.

Tarvitsemme siis uusia ajattelutapoja ja johtamisen malleja pysyäksemme vauhdissa mukana. Teal-ajattelu tarjoaa kokonaan uuden näkökulman siihen, miten olemme tottuneet organisoimaan työntekoa. “Teal”-väri on symboli uudenlaiselle yhteistyön ja johtamisen paradigmalle. Yhä useampi yritys etenee kohti tällaista merkityksellistä, humaania ja pomotonta organisoitumisen muotoa.

Merkityksellinen tavoite

Yhdessäohjautuvuus

Inhimillisyys

Teal-tasolta toimiva organisaatio kykenee yhdistämään vastuullisuuden, tuottavuuden ja ihmisten hyvinvoinnin. Kyse ei ole suinkaan ”vain pehmeistä arvoista”. Teal-organisaatiot ovat yleensä selvästi tuottavampia ja uudistumiskykyisempiä kuin perinteiseen johtamiseen perustuvat organisaatiot.

Mikä on Teal Bootcamp?

Teal Bootcamp on kahdeksan lyhyen ja aktiivisen työpajan sarja, jossa uudet ajatukset sovelletaan suoraan käytäntöön. Bootcamp-tapaamisissa hyödynnetään omaan arkeen sopivia kokeiluja, jolla teoria ja käytäntö kytketään yhteen. Kokeilujen tuloksia reflektoidaan yhdessä muiden osallistujien kanssa, jolloin teal-matkalla olevien vertaisorganisaatioiden kokemukset teal-matkan käytännön haasteista ja läpimurroista auttavat syventämään opittuja asioita.

Käytössäsi ovat taitavat fasilitaattorit ja samassa tilanteessa olevia kollegoja mielenkiintoisista organisaatioista. Osallistumalla et saa vain erinomaisen vaikuttavia työpajoja vaan kokonaisen yhteisön organisaatiosi muutoksen tueksi.

Fasilitaattorit

Jussi Markula

Valmentaja

Olen kokenut koko työurani suurta paloa organisaatioiden ja johtamisen kehittämiseen. Haluan auttaa ihmisiä ja organisaatioita kukoistamaan.

Kokeneena sarjayrittäjänä olen sparrannut toistakymmentä suomalaista yritystä kohti tealiä ja tunnen siihen liittyvät haasteet ja mahdollisuudet. Olen kouluttanut satoja ihmisiä teal-ajatteluun ja sen käytäntöihin.

Haluan levittää tietoisuutta ja osaamista hierarkisen työelämän vaihtoehdoista niin ajatteluna kuin käytännön tasolla. Olen Teal Suomi -yhteisön perustaja ja Reinventing Organisations -kirjan suomentaja.

Minulle erityisen  tärkeitä asioita ovat yhteistyö ja vastuullisuus.

Toteutus

Bootcamp toteutetaan kahden tunnin mittaisina toiminnallisina työpajoina joko verkossa tai livenä.

Kokoontuminen on kahden viikon välein, yhteensä 8 kertaa. Osallistujien määrä on rajoitettu enintään 15 henkilöön.

 • Online-tapaamiset pidetään Zoomissa.
 • Live-tapaamiset Helsingin keskustassa.

Hinnat

Osallistumismaksu on yhdeltä hengeltä 1900€ + alv.

100% Tyytyväisyystakuu!
Aiempien Bootcamp- osallistujien tyytyväisyys antaa meille rohkeuden luvata rahasi takaisin, jos osallistuminen ei tuota sinulle arvoa.

Bootcamp Teams

Teal bootcamp Teams on erilaisille tiimeille suunnattu työpajasarja, jonka avulla halutut uudet ajatukset konkretisoidaan ja viedään kokeilujen kautta suoraan käytäntöön. Työpajat ovat innostavia, lisäävät tiimin itseohjautuvuutta ja käynnistävät toivotun muutoksen samantien.

Organisaatioille räätälöity Teal Bootcamp
Tutustu Teal Bootcamp Teamsiin

Tulevat Teal Bootcampit

Ensimmäinen Teal Bootcamp pidettiin jo vuonna 2016 ja konsepti sen kuin paranee yli 20 kurssin kokemuksella! Alla aikataulut seuraaviin Bootcampeihin, joihin on vielä paikkoja.

Teal Bootcamp #22, Helsinki

 • Ti 14.2. 9-15
 • Ti 28.2. 10-12
 • Ti 14.3. 10-12
 • Ti 28.3. 10-12
 • Ti 11.4. 10-12
 • Ti 25.4. 10-12
 • Ti 9.5. 10-12
 • Ti 23.5. 10-12
 • Ti 6.6. 10-12 (varalla)

Teal Bootcamp in English (online)

 • Usea organisaatio on toivonut meiltä uutta englanninkielistä Teal Bootcampiä. Seuraava englanninkielinen Bootcamp järjestään, kun siihen on ilmoittautunut vielä muutama kiinnostunut lisää. Laitathan viestiä, jos teiltä voisi olla tulijoita. 🙂  

Petri Mäenpää

Toimitusjohtaja, Sysart

”Olemme Sysartissa tehneet itseohjautuvuuden eteen töitä jo vuosia. Promindan Bootcamp tarjosi loistavan tilaisuuden sparrata ja myös kyseenalaistaa omia käytäntöjämme. Löysimme paljon vastauksia jo olemassa oleviin kysymyksiin sekä onneksi myös joukon uusia. Iso suositus!”

Topi Jokinen

Toimitusjohtaja, Vertia Oy

“Promindan Teal-sparrausryhmästä olen saanut arvokasta tukea ja ajatuksia matkalla kohti parempaa työelämää.”

Mikko Airas

Partner, Wörks

“Promindan workshop-setti oli dynamiittia! Ennestäänkin leanin nimeen vannonut yrityksemme löysi itsestään uusia, jopa tealahtavia puolia ja loi uusia, suoraan arkeen iskeviä käytäntöjä. Palaute 100% positiivinen koko jengiltä”

Laura Norris

Palvelupäällikkö, Keskustakirjasto Oodi

"Prominda sparrasi Keskustakirjasto Oodin koko työporukkaa ennen kuin avasimme ovemme asiakkaille. Harjoittelimme Promindan johdolla mm. päätöksentekoa. Huikean aamupäivän saldona oli kymmeniä tärkeitä päätöksiä. Muutenkin saimme työpajoista innostuksen yhdessä tekemiseen ja meille itsellemme kirkastui, että pystymme rohkeasti kehittämään omaa toimintaamme eteenpäin."

Tarja Ihalainen

Uudistamispäällikkö, Teknologiateollisuus

”Promindan Lean- ja Teal-valmennusten avulla pääsimme hyvään vauhtiin toimintatapojemme uudistamisessa ja yhdessä tekemisen kulttuurin kehittämisessä.”

Lisää aiheesta

Teal Organizations

Teal Organizations

Teal organizations are challenging everything we know about organizations. It pushes the boundary of the known organizational and management models. Organizations, as humans, go through different stages of development, resembling the changes in the society and in our...

Muutos tehdään tai ollaan tekemättä

Emme tee analyyseja ja suunnitelmia, vaan autamme toteuttamaan muutoksen heti.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä tuotteista tai palveluistamme, voit olla meihin joko suoraan yhteydessä, tai käyttää oheista yhteydenottolomaketta.

14 + 5 =

Yhteystiedot

Anu Rautanen

Valmentaja

Uudenlaisen työelämän ja merkityksellisyydestä rakentuvien organisaatioiden avulla pystymme nyt ja tulevaisuudessa ratkaisemaan aikamme visaisia pulmia ilmastonmuutoksesta syrjäytymiseen. Yhteiskunnallisissa muutosvaiheissa yritysten rooli on keskeinen. Tarvitsemme juuri nyt organisaatioita, joissa ihmisten koko potentiaali on käytössä: luovuus, merkitykselliset teot ja systeemiälykäs ongelmanratkaisukyky. Ja jos tämän lisäksi saamme aikaan työpaikkoja, joissa ilo on läsnä, on maailma taas piirun verran parempi.

040 754 4800

[email protected]

Jussi Markula

Valmentaja

Yhä useampi yritys luopuu hierarkiasta, koska olemme löytäneet uusia ja parempia tapoja organisoida työt. Valta- ja vastuuasemassa olleiden on opittava päästämään irti ja luottamaan, että yhteisö kykenee yhdessä vielä parempaan. Bonuksena myös johtajien arjesta tulee paljon luovempaa ja inspiroivampaa. Relax – nothing is under control.

040 505 9053

[email protected]