Teal Bootcamp

Haluatko avata itsessäsi ja organisaatiossasi piilevän potentiaalin?


				

Mitä on teal?

Pitkälle kehittynyt Teal-tasolta toimiva itseorganisoituva organisaatio kykenee yhdistämään vastuullisuuden, tuottavuuden ja ihmisten hyvinvoinnin.

evolutiivinen tarkoitus

 

itseohjautuvuus

 

inhimillisyys

 
Teal on kehittynyttä yhteistä ajattelua, mutta kyse ei ole suinkaan “pehmeistä arvoista”. Teal-yritykset ovat yleensä liiketaloudellisesti selvästi tuottavampia ja uudistumiskykyisempiä kuin perinteiseen johtamiseen perustuvat organisaatiot.

Mikä on teal bootcamp?

Teal Bootcamp on työpajasarja, jossa uudet ajatukset sovelletaan suoraan käytäntöön. Bootcamp-tapaamisissa rakennetaan omaan arkeen sopivia kokeiluja, joiden avulla muutosten toimivuutta arvioidaan käytännössä. Kokeilujen tuloksia reflektoidaan yhdessä muiden osallistujien kanssa.

Käytössäsi ovat taitavat fasilitaattorit ja samassa tilanteessa olevia kollegoja mielenkiintoisista organisaatioista. Eri kerroilla bootcampissa on mukana myös kokeneita mentoreita, jotka kaikki ovat toteuttaneet Teal-ajattelua käytännössä omissa organisaatioissaan. Osallistumalla et saa vain erinomaisen vaikuttavia työpajoja vaan kokonaisen yhteisön organisaatiosi muutoksen tueksi.

Seuraava Bootcamp alkaa elokuussa 2018.

FASILITAATTORIT

Anu Rautanen

Anu Rautanen

Valmentaja

Homo discens eli oppiva ihminen on aina ollut työni keskiössä. Juureni ovat kasvatustieteessä ja syvä intohimoni on rakentaa ketteriä verkostoja, joissa ihmiset voivat luoda yhdessä uutta toisiltaan oppien. Työkseni fasilitoin organisaatioiden muutosprosesseja.
Jussi Markula

Jussi Markula

Valmentaja

Intohimoisena organisaatioiden kehittäjänä ja sarjayrittäjänä Jussi haluaa auttaa ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Hänelle tärkeitä asioita ovat vastuullisuus, yhdessä tekeminen ja yrityksen vaikuttavuuden kasvu.

TOTEUTUS

 
Bootcamp toteutetaan kolmen tunnin mittaisina toiminnallisina työpajoina (sis. aamukahvin ja verkostoitumislounaan). Kokoontuminen on kahden viikon välein, yhteensä 8 kertaa. Osallistujien määrä on rajoitettu enintään 12 henkilöön.

Tapaamme Work&Meet:n tiloissa, loistavien liikenneyhteyksien päässä Kampin Sähkötalossa, Kampinkuja 2, Helsinki.

HINTA

 
Hinta organisaation ensimmäiseltä osallistujalta 2900€ ja kaikilta seuraavilta 2500€. Hinta sisältää aamupalan ja lounaan jokaisena bootcamp-päivänä. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

Aiempien Teal Bootcamp- osallistujien tyytyväisyys antaa meille rohkeuden luvata rahasi takaisin, jos osallistuminen ei tuota sinulle arvoa.

100% MONEY BACK GUARANTEE, NO QUESTIONS ASKED!

sisältö

Jokainen Teal Bootcamp on aina oma ainutlaatuinen kokemuksensa. Valtaosan sisällöstä luovat osallistujat. Käsiteltäviä aiheita Teal-ajattelun lisäksi ovat olleet mm. johtaminen, organisaation rakenteet, itseohjautuvuus, merkityksellinen työelämä, yhdessä kehittäminen, kollektiivinen älykkyys, sisäinen motivaatio, systeemiajattelu, jne.

Tulevat bootcampit

 

Ensimmäinen Promindan Teal Bootcamp pidettiin jo vuonna 2016 ja konsepti sen kuin paranee, viides toteutus on menossa! Seuraavaksi alkavien Teal Bootcampien aikataulut ja paikat alla.

Syyskuu 2019 (Helsinki)

1) Ke 5.9. klo 9-12
2) Ke 19.9. klo 9-12
3) Ke 3.10. klo 9-12
4) Ke 17.10. klo 9-12
5) Ke 31.10. klo 9-12
6) Ke 14.11. klo 9-12
7) Ke 28.11. klo 9-12
8) Ke 12.12. klo 9-12

Kampin Sähkötalossa, Kampinkuja 2, Helsinki.

marraskuu 2018 (TURKU)

1) Ti 15.1. 9-12
2) Ti 29.1. 9-12
3) Ti 12.2. 9-12
4) Ti 26.2. 9-12
5) Ti 12.3. 9-12
6) Ti 26.3. 9-12
7) Ti 9.4. 9-12
8) Ti 23.4. 9-12

Sijainti Turun keskustassa

TAMMIKUU 2019 (helsinki)

1) To 17.1. 9-12
2) To 31.1. 9-12
3) To 14.2. 9-12
4) To 28.2. 9-12
5) To 14.3. 9-12
6) To 28.3. 9-12
7) To 11.4. 9-12
8) To 25.4. 9-12

Kampin Sähkötalossa, Kampinkuja 2, Helsinki

MITÄ EDELLISET teal bootcamp OSALLISTUJAT kertovat?

 

“Olemme Sysartissa tehneet itseohjautuvuuden eteen töitä jo vuosia. Promindan Teal Bootcamp tarjosi loistavan tilaisuuden sparrata ja myös kyseenalaistaa omia käytäntöjämme. Löysimme paljon vastauksia jo olemassa oleviin kysymyksiin sekä onneksi myös joukon uusia. Iso suositus!” SYSART

Petri Mäenpää, toimitusjohtaja

“Bootcamp oli mahtava tapa tutustua, syventää ja jakaa ajatuksia Tealin läpimurroista, mitä Teal organisaatio tarkoittaa ja millaisia konkreettisia kokeilua voidaan tehdä matkallamme kohti Teal maailmaa. Työpajat fasilitoitiin erinomaisen osallistavasti ja herätti sekä hyviä keskusteluja ja ajatuksia.” ACCOUNTOR FINAGO

Fredrik Widenäs, Service Director

“Erityisesti omien ajatuksien sparrailu monipuolisen osallistujajoukon kesken oli antoisaa. Varsinainen pihvi oli kuitekin yhdessä mietityt säännölliset käytännön kokeilut omassa työssä. Mukaan tarttui paljon hyviä ajatuksia ja käytännön toimintamalleja realisoida teal-ajattelua toiminnaksi.” YLE

Olli Vistbacka, Development Manager

“Teal on kiehtova ja innostava tapa ajatella johtajuutta. Mitä enemmän siihen vihkiytyy, sitä luonnollisimmalta muodolta organisaatiolle se tuntuu. Promindan Jussi ja Anu sparrasivat osaavasti ja ajatuksia herättävästi.” SMARTUM

Maarit Hannula, toimitusjohtaja

Lisää aiheesta

Reinventing Organizations – Book Review Podcast

Oletko jo lukenut Frederic Lalouxin kirjan "Re-inventing organizations? Kannattaako sitä lukea?  Kirjan on sanottu olevan joko tärkein ikinä kirjoitettu bisneskirja tai sitten ihan silkkaa höpö-höpöä. Kuuntele Anun ja Jussin podcastin muotoon tekemä kirja-arvostelu...

Promindan Teal-webinaari

Anu Rautanen ja Topi Jokinen esittävät konkreettisen tarinan avulla mitä on Teal ja sen läpimurrot perustuen Frederic Laloux:n Reinventing Organizations -teokseen. Teal kurkottaa kohti sellaista organsoitumista, missä ihmiset toimivat verkostomaisesti yhteisen...

Oletko valmis sukeltamaan kohti organisaatiossasi piilevää potentiaalia? Uskomme, että työelämä voi olla radikaalisti parempaa kaikille osapuolille ja että Teal-ajattelu antaa tähän avaimet. Jos uskot samoin, ilmoittaudu mukaan!

Ota suoraan yhteyttä:
Anu: 040 754 4800
Jussi: 040 505 9053

7 + 13 =