Big Air

Tervetuloa elämysmatkalle kohti uutta ja parempaa. Promindan Big Air on yrityksellenne räätälöity, ketterä muutosprosessi. Hyppy tuntemattomaan, mutta hallitusti.

u

UNKNOWN UNKNOWNS

 

PAY-WHAT-FEELS-RIGHT

 

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

 

Mikä on Big Air?

Big Air on laji jossa onnistuminen vaatii lukemattomia toistoja, keskittymistä ja jatkuvaa treenausta. Tarvitaan sitkeyttä, uskoa itseensä ja rohkeutta hypätä. Myös yrityksen transformaatio on loikka tuntemattomaan. Oikeassa seurassa ja hyvän valmentajan avulla hyppy ei ole kuitenkaan hallitsematonta kohellusta, vaan varmaotteinen muutos. Samalla myös yrityksen ongelmanratkaisukyky kasvaa.

Paras tapa muutoksen tekemiseen on sense and respond -malli. Siinä tavoite määritellään ennalta vain väljästi, ja eteneminen tapahtuu kokeilemalla. Kokeileminen ei tarkoita puolivalmista toteutusta vaan pienin askelin etenemistä. Kokeilujen tarkoitus on hankkia lisää ymmärrystä, jotta transformaatiota voidaan yhdessä ohjata jatkuvasti sopivaan suuntaan. Näin etenemällä muutosprosessissa voidaan reagoida nopeasti ja luontevasti ympäröivän maailman muutoksiin.

Promindan Big Air tarjoaa puitteet sense and respond -malliselle muutokselle. Kokeneet fasilitaattorimme kulkevat askel askeleelta kanssanne juuri niin kauan kuin on tarpeellista. Haastamme, ideoimme ja rohkaisemme kulloisenkin tarpeen mukaan.

Big Air ei sisällä alkukartoituksia, mittauksia tai selvityksiä. Aloitamme muutoksen saman tien. Kaikki tekeminen, kokeileminen ja oppiminen tapahtuu arkeen kytkettynä ja sujuvasti työn ohessa. Käytämme monipuolisesti erilaisia malleja ja menetelmiä. Big Air sisältää elementtejä Lean startup-menetelmästä, kokeilukulttuurista, itseohjautuvuudesta ja merkityksellisestä työelämästä.

Fasilitaattorit

Anu Rautanen

Anu Rautanen

Valmentaja

Homo discens eli oppiva ihminen on aina ollut työni keskiössä. Juureni ovat kasvatustieteessä ja syvä intohimoni on rakentaa ketteriä verkostoja, joissa ihmiset voivat luoda yhdessä uutta toisiltaan oppien. Työkseni fasilitoin organisaatioiden muutosprosesseja.

Jussi Markula

Jussi Markula

Valmentaja

Intohimoisena organisaatioiden kehittäjänä ja sarjayrittäjänä Jussi haluaa auttaa ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Hänelle tärkeitä asioita ovat vastuullisuus, yhdessä tekeminen ja yrityksen vaikuttavuuden kasvu.

Big Air lyhyesti

Teemat: Esimerkiksi itseohjautuvuus, merkityksellinen työelämä, kokeilukulttuuri, tai Lean Startup.
Kesto: Jatkuva prosessi, jonka laajuutta tarkastellaan ketterästi transformaation edetessä
Osallistujamäärä: määritellään asiakkaan kanssa yhdessä
Hinta: Alkaen 2900€ / kk

100% tyytyväisyystakuu.

Mitä Big Air-asiakkaamme kertovat?

Promindan Big Air on hyppy tuntemattomaan ilman lukkoonlyötyä suunnitelmaa lopputuloksesta. Zeeland Family käynnisti yhdessä Promindan kanssa “Unknown unknown”-projektin, jonka lopputuloksena saimme uuden liiketoiminnan lisäksi hyvää valmennusta, paljon rohkeutta ja iloa.
ZEELAND FAMILY

Tuomas Airisto, toimitusjohtaja

“Promindan tiukka ja radikaalisti vapautta luova fasilitointi on tukenut Humapin ajattelun ja toiminnan liikkumista uudelle tasolle itseohjautumiskäytäntöjen suhteen.”
HUMAP CONSULTATION OY

Jukka-Pekka Heikkilä, humappilainen

Lisää aiheesta

Teal Organizations

Teal Organizations

Teal organizations are challenging everything we know about organizations. It pushes the boundary of the known organizational and management models. Organizations, as humans, go through different stages of development, resembling the changes in the society and in our...

Oletko valmis sukeltamaan kohti organisaatiossasi piilevää potentiaalia? Uskomme, että työelämä voi olla radikaalisti parempaa kaikille osapuolille. Jos uskot samoin ja haluat oppia uusia keinoja, ole yhteydessä!

Ota suoraan yhteyttä:
Anu: 040 754 4800
Jussi: 040 505 9053

8 + 3 =