Prominda Base

Koulutus, jonka sisältö jää elämään. Promindan Base toimii työyhteisön lähtölaukauksena. Uusien, inspiroivien ajatusten lisäksi pääset yhdessä muiden kanssa rakentamaan ensimmäisen askeleen muutosta kohti. Valmiiden ratkaisujen sijaan heräätte kysymään kysymyksiä, joihin vastausten etsiminen lähettää teidät matkalle kohti uutta ja tuntematonta.

TEORIAA JA KONKRETIAA

 

KESTO 1/2 PV

 

100% TYYTYVÄISYYSTAKUU

 

Mikä on Base?

Base-työpaja on puolen päivän mittainen, intensiivinen sukellus tulevaisuuden työn pariin. Kun tulet koulutukseen, haluat kuulla jotain uutta. Jotain mitä ei opi lukemalla kirjoista ja blogeista. Haluat tulla haastetuksi, vaihtaa ajatuksia muiden kanssa ja soveltaa jälkeenpäin asioita arkeen. Prominda Base-työpaja on kaikkea tätä. Venytetään ajattelua sinne mihin se ei ole vielä venynyt. Tutkitaan asioita, jotka ovat jääneet penkomatta. Opitaan uusinta uutta.

Base kytkee teoriat ja arjen yhteen. Vaikka kotiin lähtiessä saattaa ollakin paljon enemmän uusia kysymyksiä kuin valmiita vastauksia, niin työskentelyn päätteeksi tiedätte, miten päästä eteenpäin.

Fasilitaattorit

Anu Rautanen

Anu Rautanen

Valmentaja

Homo discens eli oppiva ihminen on aina ollut työni keskiössä. Juureni ovat kasvatustieteessä ja syvä intohimoni on rakentaa ketteriä verkostoja, joissa ihmiset voivat luoda yhdessä uutta toisiltaan oppien. Työkseni fasilitoin organisaatioiden muutosprosesseja.

Jussi Markula

Jussi Markula

Valmentaja

Intohimoisena organisaatioiden kehittäjänä ja sarjayrittäjänä Jussi haluaa auttaa ihmisiä ja yrityksiä kasvamaan. Hänelle tärkeitä asioita ovat vastuullisuus, yhdessä tekeminen ja yrityksen vaikuttavuuden kasvu.

Base lyhyesti

Teema: Esim. Teal, itseohjautuvuus, kokeilukulttuuri tai Lean Startup
Kesto: 1/2 päivää
Osallistujamäärä: max 25 henkeä
Sijainti: Yrityksen omat toimitilat tai online
Hinta: 2900€

100% tyytyväisyystakuu.

Mitä Base-asiakkaamme kertovat?

“Fraktio on tehnyt Promindan kanssa yhteistyötä jo pitkään. Base-työpajat ovat olleet yksi tekemisen muoto. Meille Base on ollut “co-workingia”, missä tehdään fasilitaattorin kanssa yhdessä meidän firmalle tärkeitä juttuja.”

Fraktio Oy

Jesse Peurala, toimitusjohtaja

Lisää aiheesta

Lean transformaatio – ketterästi Leaniksi

Lean transformaatio – ketterästi Leaniksi

Lean kuulostaa joltain hyvältä, intuitiivisesti tavoiteltavalta asialta. Vaan mitä se edes tarkoittaa? Viime kädessä Lean tarkoittaa: maksimoi arvo ja minimoi hukka. Mikä tästä maalaisjärkeen kolahtavasta asiasta sitten tekee niin vaikeaa? Vaikeaa on sen...

Oletko valmis sukeltamaan kohti organisaatiossasi piilevää potentiaalia? Uskomme, että työelämä voi olla radikaalisti parempaa kaikille osapuolille. Jos uskot samoin ja haluat oppia uusia keinoja, ole yhteydessä!

Ota suoraan yhteyttä:
Anu: 040 754 4800
Jussi: 040 505 9053

6 + 15 =