fbpx

Meillä on unelma

Autamme luomaan sielukasta liiketoimintaa viemällä yrityksiä seuraavalle tasolle. Haluamme muuttaa maailmaa tiimi ja työpaikka kerrallaan.

Valmiina tulevaisuuteen?

Jatkuvasti itseään uudistava yritys navigoi tyynesti tulevaisuuden haasteissa. Onnistumiseen tarvitaan muutama olennainen tekijä ja loppu onkin kiinni treenin määrästä! Ensimmäiseksi tarvitaan vankka usko siihen, että jatkuva muutos on mahdollista. Lisäksi on hyvä olla ymmärrys siitä, että jokaisen organisaation tapa uudistua on ainutlaatuinen. Toisen tekemän tempun kopioiminen ei tuo palkintosijaa. Itse kokeilemalla ja opitun soveltamisella löytyy juuri itselle sopiva, ainutlaatuinen tapa lentää korkealle!

Esimerkkejä onnistuneesta muutoksesta

Olemme päässeet seuraamaan monen asiakkaamme uudistumispolkua. Tässä muutama tarina, joiden lukeminen valaa uskoa siihen, että kaikki on mahdollista!

Oodi itseohjautuvuudelle

Keskustakirjastoa johdetaan uuden maailman menetelmillä. Prominda on sparrannut Oodin johtotiimiä ja koko henkilökuntaa ketterän tekemisen ja Teal-ajattelun maailmaan.

Teal nivoutuu yrityksen dna:han

Verkkopalveluita ja mobiilisovelluksia rakentava Fraktio Oy suunnistaa määrätietoisesti kohti Teal-organisaatiota, vaikka taival on mutkikas ja vaatii ponnisteluja.

Tärkeintä on oppiminen, ei kokeilun lopputulos

Niin hienolta kuin Teal kuulostaakin, sen toteuttaminen käytännössä vaatii määrätietoista ponnistelua – ja varsinkin oppimista. Tämän on havainnut konsultointiyritys Humap, joka aloitti oman Teal-matkansa vuoden 2017 lopulla.

MUUTOS ON AINA MAHDOLLINEN

toteutettua työpajaa

”Promindan kanssa syntyi innostusta asioiden kehittämiseen itse. Ja sen ohessa sitten syntyy sitä itse kehittämistä ja osallistujien sitoutumista kehittämiseen.”

SANOMA

Toni Laturi, Head of Digital

”Promindan Lean- ja Teal-valmennusten avulla pääsimme hyvään vauhtiin toimintatapojemme uudistamisessa ja yhdessä tekemisen kulttuurin kehittämisessä.”

TEKNOLOGIATEOLLISUUS

Tarja Ihalainen, uudistamispäällikkö

Oletko valmis sukeltamaan kohti organisaatiossasi piilevää potentiaalia? Uskomme, että työelämä voi olla radikaalisti parempaa kaikille osapuolille. Jos uskot samoin ja haluat oppia uusia keinoja, ole yhteydessä!

Ota suoraan yhteyttä:
Anu: 040 754 4800
Jussi: 040 505 9053

11 + 9 =